Diensten

Wij regelen de administratie.
Jij onderneemt gewoon lekker verder.
Onze naam zegt het al: Het Gewone Administratiekantoor doet gewoon jouw administratie. Simpel en toegankelijk. Zodat jij precies weet hoe jij er voorstaat, zonder dat het jou moeite of hoofdpijn kost. Jouw administratie, gewoon goed geregeld.

Administratie

Het Gewone Administratiekantoor zorgt ervoor dat jouw administratie klopt. Het enige dat jij hoeft te doen is je bonnetjes en facturen uploaden. Wij doen de rest. En dankzij het digitale boekhoudsysteem houd jij altijd het overzicht.

Fiscaal advies

De fiscale wereld en regelgeving is complex. Logisch dat je daar zelf niet helemaal in wilt duiken. Laat dat maar aan ons over! Wij bieden fiscaal advies, zodat jij minder belasting hoeft te betalen en slimmer kunt ondernemen.

Financieel advies

Wil je meer grip op de financiële situatie van jouw bedrijf? Dan geeft Het Gewone Administratiekantoor advies. Bijvoorbeeld over het opstellen van je begroting of je omzetdoelen. Zo weet je zeker dat je zorgeloos kunt ondernemen.

Specialistische dienstverlening

Natuurlijk bieden wij alle standaarddiensten van een administratiekantoor aan. Maar wist je dat we je ook kunnen helpen met deze specialistische diensten?

BV oprichten

Wil jij een BV oprichten? Dan krijg je te maken met veel juridische eisen en fiscale wetgeving. Als je zeker wilt weten dat alles goed gebeurt, dan laat je dat gewoon over aan Het Gewone Administratiekantoor!

VOF oprichten

Als je twee of meer eenmanszaken gaat samenvoegen, dan komt daar een hoop bij kijken. Administratief én juridisch. Gelukkig weten wij daar alles over en nemen we al het regelwerk voor je uit handen.

Duits btw-nummer aanvragen

Voor sommige ondernemers is Nederland gewoon te klein. Maar verkoop je bijvoorbeeld veel producten aan Duitse particulieren? Dan moet je ook in dat land een btw-nummer hebben. Wij regelen het voor je!

Fiscaal nieuws en tips in gewone taal

Blijf fiscaal up to date, zonder het vakjargon te hoeven spreken. Iedere maand delen wij fiscale tips en tops voor ondernemers.
Logo Het Gewone Administratiekantoor
Kerkenbos 1228
6546 BE Nijmegen

Aangesloten bij

StartUp Nijmegen
BNI
Copyright 2021 Het Gewone Administratiekantoor
× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram