Administratie

Onbezorgd een BV oprichten

Een BV heeft verschillende voordelen ten opzichte van een VOF of eenmanszaak. Zo is het vanaf een winst van 100.000 euro fiscaal voordeliger om een BV te zijn én ben je niet privé aansprakelijk. Dat klinkt goed, toch?
Het omzetten van jouw VOF of eenmanszaak naar een BV of het opzetten van een BV is verbonden aan een hele hoop juridische en fiscale eisen. Wij snappen heel goed dat je je daar zelf liever niet aan waagt. Gelukkig draaien wij daar onze hand niet voor om.

Dit kunnen we voor je doen:

Een BV opzetten voor een nieuw bedrijf
Een bestande VOF of eenmanszaak omzetten naar een BV
Adviseren over wanneer het fiscaal aantrekkelijk is om een BV op te richten

Zo gaan we te werk

Allereerst kijken we samen of het wel verstandig is om een BV op te richten. Is het nodig voor jouw bedrijf? En waarom wel of niet? Zodra dat antwoord ‘ja’ is, gaan we voor je aan de slag. We nemen contact op met de notaris en zorgen dat alle overeenkomsten worden opgesteld en juridisch en fiscaal goed geregeld zijn. De notaris maakt vervolgens de statuten op. Wij zorgen ook voor de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en de eventuele uitschrijving van de oude VOF of eenmanszaak. Tot slot nemen we alles samen door en regelen de notaris en de Belastingdienst de rest.

Laat je ook je boekhouding door ons doen? Dan passen we ook daar alles aan. Zo niet, dan sturen we de aanpassingen door naar je eigen boekhouder. Zo hoef je zelf niets te doen.

Fiscaal nieuws en tips in gewone taal

Blijf fiscaal up to date, zonder het vakjargon te hoeven spreken. Iedere maand delen wij fiscale tips en tops voor ondernemers.
Logo Het Gewone Administratiekantoor
Kerkenbos 1228
6546 BE Nijmegen

Aangesloten bij

StartUp Nijmegen
BNI
Copyright 2021 Het Gewone Administratiekantoor
× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram