Financieel Advies

Financieel advies nodig?

Als ondernemer wil je graag zoveel mogelijk grip op de financiële situatie van je bedrijf. Want dan kun je de beste beslissingen maken om door te groeien. Aan de hand van een begroting of omzetdoelen kun je de strategie bepalen voor het komende kwartaal of jaar. Maar hoe stel je die eigenlijk op?
Daar kan Het Gewone Administratiekantoor je bij helpen. Wij denken met je mee en geven advies. We helpen je bij het opstellen van een reële begroting en maken bijvoorbeeld een financiële planning voor het aankomende jaar. Zo weet jij precies wat er mogelijk is, waar je naartoe wilt werken en hoe je dat kan doen.

Met deze vragen kunnen wij je bijvoorbeeld helpen:

Hoe maak ik een financiële planning?
Hoe kan ik mijn omzetdoel halen?
Is het financieel haalbaar om deze investering te doen?
Welke buffer heb ik nodig als bedrijf?
Hoeveel budget heb ik nodig om een onderneming te starten?

Zo gaan we te werk

We beginnen met een persoonlijk gesprek. Hoe ziet jouw bedrijf eruit en wat zijn je ambities? Samen gaan we kijken hoe je dat financieel kunt inrichten. Wij stellen een plan voor je op, waar jij vervolgens zelf mee aan de slag kunt.

Fiscaal nieuws en tips in gewone taal

Blijf fiscaal up to date, zonder het vakjargon te hoeven spreken. Iedere maand delen wij fiscale tips en tops voor ondernemers.
Logo Het Gewone Administratiekantoor
Kerkenbos 1228
6546 BE Nijmegen

Aangesloten bij

StartUp Nijmegen
BNI
Copyright 2021 Het Gewone Administratiekantoor
× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram