Over ons

Over Michelle Horsthuis

Het Gewone Administratiekantoor is opgericht door mij, Michelle Horsthuis. En waar veel mensen een hekel hebben aan administratie, vind ik het juist heerlijk om bezig te zijn met cijfers. Want die cijfers vertellen een verhaal. Het laat zien hoe het met je bedrijf gaat. Dat wil ik zo simpel mogelijk uitleggen aan ondernemers, zodat zij hun eigen bedrijf beter begrijpen en betere beslissingen kunnen nemen.
Ik heb een aantal jaren de administratie voor verschillende bedrijven verzorgd. Maar eigenwijs als ik ben, wilde ik het liever op mijn eigen manier doen. Daarom startte ik mijn eigen administratiekantoor. Daarmee wil ik ook bewijzen dat boekhouders niet saai en grijs hoeven te zijn, maar dat het allemaal best wat vrolijker mag. Want administratie is gewoon leuk!

Het mooiste aan mijn werk is dat ik stress weg kan nemen bij ondernemers. Vaak hebben we wel een beetje kennis van boekhouden, maar is er altijd die twijfel. Klopt het allemaal wel? Betaal ik niet te veel belasting? Of het kost gewoon veel te veel tijd. Met mijn hulp kunnen ondernemers zich weer gewoon op hun bedrijf richten. Over hun administratie hoeven ze zich geen zorgen meer te maken.

Over Het Gewone Administratiekantoor

Simpele taal

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Wij gebruiken altijd begrijpelijke taal en leggen je – als je dat wilt – precies uit wat we doen. Zo houd je altijd inzicht in je administratie.

Alles online

Weg met al die klappers en stapels papier! Het Gewone Administratiekantoor regelt jouw boekhouding online. Zodat jij er altijd en overal bij kunt en met één druk op de knop je bonnetjes en facturen kunt uploaden.

Toegankelijk en flexibel

Heb je een vraag of wil je ergens advies over? Wij zijn altijd bereikbaar en denken met je mee. Of het nu gaat om een korte vraag of een moeilijk vraagstuk: wij staan altijd voor je klaar!

Geen zorgen

Met de hulp van Het Gewone Administratiekantoor weet je altijd zeker dat je zaken goed geregeld zijn. Geen zorgen dus. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is ondernemen!

Fiscaal nieuws en tips in gewone taal

Blijf fiscaal up to date, zonder het vakjargon te hoeven spreken. Iedere maand delen wij fiscale tips en tops voor ondernemers.
Logo Het Gewone Administratiekantoor
Kerkenbos 1228
6546 BE Nijmegen

Aangesloten bij

StartUp Nijmegen
BNI
Copyright 2021 Het Gewone Administratiekantoor
× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram