Disclaimer

Disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder:
o gebruik(en): alle denkbare handelingen;
o de content: alle in de website aanwezige inhoud;
Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
Alle informatie die door Het Gewone Administratiekantoor gecommuniceerd wordt, is met zorg vastgesteld. Dit geldt voor de websites, de e-mail nieuwsbrieven en alle overige uitingen.

Het Gewone Administratiekantoor is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van de verkregen informatie. Wij staan niet garant voor het feit of alle informatie compleet, accuraat en actueel is en zijn niet verantwoordelijke voor content op de aan deze website gekoppelde websites waarnaar verwezen wordt. De uitingen zijn alleen bestemd voor de geadresseerde of de bezoeker van de website.

Niets uit deze uitingen mag op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt.

Fiscaal nieuws en tips in gewone taal

Blijf fiscaal up to date, zonder het vakjargon te hoeven spreken. Iedere maand delen wij fiscale tips en tops voor ondernemers.
Logo Het Gewone Administratiekantoor
Kerkenbos 1228
6546 BE Nijmegen

Aangesloten bij

StartUp Nijmegen
BNI
Copyright 2021 Het Gewone Administratiekantoor
× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram